ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ- 1984- ΕΤ1-"20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ"- "ΤΑΡΖΑΝ"

13.02 min. | 5.0 user rating | 13608 views

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.(marw's personal archives) ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ(ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΦΕΝΤΟΝΑ) ΤΗΣ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ " Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ" ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΟΥΞΕ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ "ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ. Οι παραγωγοί της εκπομπής έχουν να θυμούνται την τελειομανία του Θανάση Βέγγου, ο οποίος ενσαρκώνοντας τον Ταρζάν, που έμπαινε στο πλατό με το «σχοινί» από το δένδρο, κατανάλωσε σχεδόν ολόκληρη ημέρα προκειμένου το πλάνο της εισόδου να γίνει όσο πιο πειστικά γίνεται.

  1. Θανάση μου, ελαφρύ να είναι το χώμα που σε σκεπάζει, πόσο πολύ μας λείπεις. Που είσαι τώρα που σε χρειαζόμαστε; Ποιος μπορεί να σε αντικαταστήσει; Να είσαι καλά chatzepsout που το ανέβασες.
  2. αθανατε θαναση ,,,,,,,,,,,,,,,,
  3. Eτη φωτος μπροστα... Δεν φοβηθηκε τιποτα, ουτε λογοκρισιες ουτε συλληψεις... Για παντα ζωντανοος Θαναση μας. Μας λειπεις παρα πολυ αυτους τους δυσκολους καιρους.
  4. αθάνατε Θανάση...πόσα χρόνια μπροστά ήσουνα!!!
tzanetakos bilio.avi Music Videos
12447 shouts